domingo, 26 de mayo de 2013

"Tasta la Ribagorça" 30-05-2013. 1er Tastet de Llonganisses innovadores al Rt. Casa Prades del Pont de Suert, elaborades per Carnisseria Porté-Estop de Vilaller (Alta Ribagorça).


  Longaniza de "fresas" con ensalada de "moixarrones y carreretas" y longaniza de "Verduras" con tempora de puerro, zanahoria y alcachofa.Rt. Prades i Porté-Estop (Alta Ribagorça)
Longaniza de "fresas" con ensalada de "moixarrones y carreretas" y longaniza de "Verduras" con tempora de puerro, zanahoria y alcachofa.

Longaniza de "Trinchat de col" con garbanzos y huevo de codorniz escaldado.  Y longaniza de pies de cerdo con sanfaina.Rt. Prades   y Porté-Estop (Alta Ribagorça)
Longaniza de "Trinchat de col" con garbanzos y huevo de codorniz escaldado.  Y longaniza de pies de cerdo con sanfaina.
Longaniza de "pollo con espinacas" con allioli de "patata". Y longaniza de "judías y butifarra negra" con crudité de judías tiernas con gamba. Rt. Prades  y Porté-Estop (Alta Ribagorça).
Longaniza de "pollo con espinacas" con allioli de "patata". Y longaniza de "judías y butifarra negra" con crudité de judías tiernas con gamba.
  Esparracado de carnde de cerdo con "carreretas" y pan de nueces, y esparracado de "pato con manzana" confitada, acompañado de mermelada de col lombarda.Rt. Prades y Porté-Estop (Alta Ribagorça)
Esparracado de carnde de cerdo con "carreretas" y pan de nueces, y esparracado de "pato con manzana" confitada, acompañado de mermelada de col lombarda.
Ensalada de fruta con helado de Vainilla. Rt. Prades, El Pont de Suert (Alta Ribagorça)
Ensalada de fruta con helado de Vainilla.

Éxito de la primera edición del "Tasta la Ribagorça" Rt. Casa Prades y Porté-Estop (Alta Ribagorça)
Éxito de la primera edición del "Tasta la Ribagorça"

Díptic de "Tasta la Ribagorça" 30 de Maig 2013








Nota de premsa a la Manyana sobre la 1era cata "Tasta la Ribagorça"
Nota de premsa a la Manyana sobre la 1era cata "Tasta la Ribagorça"
Taula d´exposició de llonganisses especials elaborades per Carnisseria Porté-Estop. Vilaller (Alta Ribagorça)
Taula d´exposició de llonganisses especials elaborades per Carnisseria Porté-Estop.
Llonganissa de pollastre i espinacs elaborada per Carnisseria Porté-Estop.Vilaller (Alta Ribagorça)
Llonganissa de pollastre i espinacs elaborada per Carnisseria Porté-Estop.
Llonganissa de Maduixa elaborada per Carnisseria Porté-Estop. Vilaller (Alta Ribagorça)
Llonganissa de Maduixa elaborada per Carnisseria Porté-Estop.
Llonganissa de carreretes elaborada per Carnisseria Porté-Estop.Vilaller (Alta Ribagorça)
Llonganissa de carreretes elaborada per Carnisseria Porté-Estop.

Llonganissa de Trinxat de Col elaborada per Carnisseria Porté-Estop.
Llonganissa de Trinxat de Col elaborada per Carnisseria Porté-Estop.

  Llonganissa de fesols i butifarra negra elaborada per Carnisseria Porté-Estop. Vilaller (Alta Ribagorça)
Llonganissa de fesols i butifarra negra elaborada per Carnisseria Porté-Estop.

LLonganiisa de Peus de Porc elaborada per Carnisseria Porté-Estop.


viernes, 24 de mayo de 2013

Vint-i-vuit productors de Lleida participen al sopar de Gala en benefici del Projecte Home Catalunya, entre ells "Carnisseria Porté-Estop", el 27 de Maig 2013.

Sopar de Gala Projecte Home Catalunya 2013. Porté-Estop de Vilaller (Alta Ribagorça) participa amb el seu "xoriç vermell Vall de Barravés"



GUSTUM al 9è Sopar de Gala en benefici del Projecte Home Catalunya
Vint-i-vuit productors de Lleida participen en aquest acte solidari entre ells "Carnisseria Porté-Estop"
El proper dilluns 27 de maig se celebrarà a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet de Llobregat el 9è Sopar de Gala en benefici del Projecte Home Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar al món empresarial, polític i social sobre el fenomen de les addiccions.
GUSTUM hi serà present aixoplugant els vint-i-vuit productors lleidatans que, solidàriament, han cedit els seus aliments que formaran part del menú. Els assistents al sopar podran degustar els productes alimentaris més representatius de les nostres terres com són els formatges de Formatges Camps (el Pla d’Urgell), Tros de Sort (el Pallars Sobirà), Formatgeria de Tòrrec (la Noguera), Formatgeria Serrat Gros (l’Alt Urgell), Cooperativa Cadí (l’Alt Urgell); els embotits de Embotits Llania (el Pallars Jussà), Carnisseria Porté-Estop (l’Alta Ribagorça), Cárnicas Pijuan (la Noguera), Embotits Obach (l’Alt Urgell); els vins de L'Olivera (l’Urgell), Castell del Remei (la Noguera), Celler Cercavins (l’Urgell), Celler Clos Pons (les Garrigues); l’oli de Camins de Verdor (l’Urgell), Cooperativa del camp de Sant Isidre de les Borges Blanques (les Garrigues); els vinagres de Badia Vinagres (el Pla d’Urgell); les melmelades i confitures de El Marge (el Pla d’Urgell), Cal Senzill (l’Urgell), Ple de bo (la Cerdanya), Fruites i verdures Baldomà (la Noguera), Cal Casal (l’Alt Urgell); els sucs de Cal Valls (el Pla d’Urgell); la pasta fresca de DolceVita (els Solsonès); la vedella de Can Badal (la Segarra); les galetes de El Rosal (l’Urgell); els fruits secs de Dàlit Natura (la Segarra) i el gelat artesà de GelArt (l’Urgell).


Aquesta acció compleix, a més, amb l’objectiu del projecte GUSTUM que és el de facilitar la participació dels petits productors locals en esdeveniments que serveixin per donar-se a conèixer, i ser un aparador del producte agroalimentari artesà de qualitat produït a les nostres terres.  
Al sopar es comptarà amb la presència de la Sra. Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya, el periodista Luis del Olmo, Xavier Trias, alcalde de Barcelona, Boi Ruiz, conseller de Salut, Pere Navarro, secretari general del PSC, entre d’altres.


Carro de formatges i embotits
Formatges Camps Blau net d’ovella (El Palau d’Anglesola, el Pla d’Urgell, Lleida)     
Formatges Tros de Sort Serrat del triador i Kuadrat roi (Sort, el Pallars Sobirà, Lleida)
Formatgeria de Tòrrec Blanch de Tòrrec  (Vilanova de Meià, la Noguera, Lleida)
Formatgeria Serrat Gros Lo pebrat d'Ossera (Ossera, l’Alt Urgell, Lleida)
Cooperativa Cadí Urgèlia (La Seu d’Urgell, l’Alt Urgell, Lleida)

Embotits Llania Pa de fetge i catalana (La Pobla de Segur, el Pallars Jussà, Lleida)
**Carnisseria Porté-Estop Xoriç vermell de la Vall de Barravés(Vilaller, l’Alta Ribagorça, Lleida)**
Carnicas Pijuan Fiambre (Artesa de Segre, la Noguera, Lleida)           
Embotits Obach Llonganissa de muntanya (Organyà, l’Alt Urgell, Lleida)







domingo, 19 de mayo de 2013

Carnisseria Porté-Estop participa a la Fira Gust 2013, al Pont de Suert (Alta Ribagorça), conjuntament amb altres productors de la comarca.


Carnisseria Porté-Estop  a la Fira gust 2013




Forn Codina a la Fira gust 2013
El "Tupinet de la vall" a la fira gust 2013
Formatgeria "Ca de Túnica" a la fira gust 2013
Restaurant "Casa Prades"  a la fira gust 2013
Bolets Prades a la fira Gust 2013

Coca de Verdures de "Forn Codina" amb llonganissa de pollastre i espinacs de Carnisseria Porté-Estop.
Carnisseria Porté-Estop presenta la llonganissa de pollastre i espinacs a la Fira gust 2013 i té una bona acceptació, acompanyada amb allioli de "Trumfes" (patates).





Coca de recapte amb costelles de porc confitades i acompanyada d´ous amb butifarre negra. Forn Codina i Carnisseria Porté-Estop.


miércoles, 15 de mayo de 2013

Carnisseria Porté-Estop, Forn Codina i Tastet de Mel participen a la Fira de Primavera 2013 a Les (Vall d´Aran)

Fira de Primavera de Les el 12 de Maig de 2013

Tres productors de L´Alta Ribagorça: Carnisseria Porté-Estop, Forn Codina i Tastet de Mel  participen a la Fira de Primavera de Les (Vall d´Aran) el 12 de Maig de 2013.





A la fira també es venen gallines ponedores.

Carnisseria Porté-Estop, Tastet de Mel, Xolís d´Adons i Forn Codina participem a la Fira de Maig de Pont de Montanyana 2013.

                                                   
http://www.radiohuesca.com/fotos/20130509184106-77704.jpg
Fira de Maig dePont de Montanyana 2013






Quatre productors de l´Alta Ribagorça participen a la fira de Maig  de Pont de montanyana  11 Maig 2013.
Tastet de Mel, Xolis d´Adons, Forn Codina i Carnisseria Porté-Estop

Carlos Barrull, Quesos Benabarre i Carnisseria Porté-Estop.




Carnisseria PORTÉ-ESTOP guanya la MEDALLA D´OR al 6è CONCURS D´EMBOTITS DEL PIRINEU.

 
Cartell Fira Primavera i 6ª fira de l´embotit 2013
























































Carnisseria Porté-Estop participa per primera vegada al Concurs d´Embotits del Pirineu i guanya la Medalla d´or per la categoria "d´Embotit de carns de porc crues i salpebrades, en budell ample i curació curta", és a dir,  "XORIÇ"
Tots els que formen part d´aquest petit negoci familiar estem molt contents i donem les gràcies a tots els nostres clients i amics pel seu recolzament i felicitacions.
També donem les gràcies a les grans mandongueres que tenim en aquesta comarca, de les  quals hem anat recopilant informació de com feien i fan el  mandongo i gràcies a mantenir aquesta  tradició  hem aconseguit aquest premi.  Moltes gràcies a tots. 



jueves, 9 de mayo de 2013

Carnisseria Porté-Estop i Restaurant Prades proposen una varietat de llonganisses diferents.



Les noves propostes d´innovació i creativitat en llonganisses són:

- Llonganissa de pollastre amb espinacs.
- Llonganissa de verdures.
- Llonganissa de trinxat de col.
- Llonganissa de fesols amb butifarra negra.
- Llonganissa de maduixes.
- Llonganissa de peus de porc.
- Llonganissa de carreretes.
- Llonganissa d´ànec amb poma confitada.

Primer vam elaborar les diferents llonganisses.

Després les vam probar i vam valorar el resultat...
umm
Llonganissa de pollastre amb espinacs.
Llonganissa de maduixes.

                Algú s´anima a participar a la pròxima cata de llonganisses ????