divendres, 24 de maig del 2013

Vint-i-vuit productors de Lleida participen al sopar de Gala en benefici del Projecte Home Catalunya, entre ells "Carnisseria Porté-Estop", el 27 de Maig 2013.

Sopar de Gala Projecte Home Catalunya 2013. Porté-Estop de Vilaller (Alta Ribagorça) participa amb el seu "xoriç vermell Vall de Barravés"



GUSTUM al 9è Sopar de Gala en benefici del Projecte Home Catalunya
Vint-i-vuit productors de Lleida participen en aquest acte solidari entre ells "Carnisseria Porté-Estop"
El proper dilluns 27 de maig se celebrarà a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet de Llobregat el 9è Sopar de Gala en benefici del Projecte Home Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar al món empresarial, polític i social sobre el fenomen de les addiccions.
GUSTUM hi serà present aixoplugant els vint-i-vuit productors lleidatans que, solidàriament, han cedit els seus aliments que formaran part del menú. Els assistents al sopar podran degustar els productes alimentaris més representatius de les nostres terres com són els formatges de Formatges Camps (el Pla d’Urgell), Tros de Sort (el Pallars Sobirà), Formatgeria de Tòrrec (la Noguera), Formatgeria Serrat Gros (l’Alt Urgell), Cooperativa Cadí (l’Alt Urgell); els embotits de Embotits Llania (el Pallars Jussà), Carnisseria Porté-Estop (l’Alta Ribagorça), Cárnicas Pijuan (la Noguera), Embotits Obach (l’Alt Urgell); els vins de L'Olivera (l’Urgell), Castell del Remei (la Noguera), Celler Cercavins (l’Urgell), Celler Clos Pons (les Garrigues); l’oli de Camins de Verdor (l’Urgell), Cooperativa del camp de Sant Isidre de les Borges Blanques (les Garrigues); els vinagres de Badia Vinagres (el Pla d’Urgell); les melmelades i confitures de El Marge (el Pla d’Urgell), Cal Senzill (l’Urgell), Ple de bo (la Cerdanya), Fruites i verdures Baldomà (la Noguera), Cal Casal (l’Alt Urgell); els sucs de Cal Valls (el Pla d’Urgell); la pasta fresca de DolceVita (els Solsonès); la vedella de Can Badal (la Segarra); les galetes de El Rosal (l’Urgell); els fruits secs de Dàlit Natura (la Segarra) i el gelat artesà de GelArt (l’Urgell).


Aquesta acció compleix, a més, amb l’objectiu del projecte GUSTUM que és el de facilitar la participació dels petits productors locals en esdeveniments que serveixin per donar-se a conèixer, i ser un aparador del producte agroalimentari artesà de qualitat produït a les nostres terres.  
Al sopar es comptarà amb la presència de la Sra. Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya, el periodista Luis del Olmo, Xavier Trias, alcalde de Barcelona, Boi Ruiz, conseller de Salut, Pere Navarro, secretari general del PSC, entre d’altres.


Carro de formatges i embotits
Formatges Camps Blau net d’ovella (El Palau d’Anglesola, el Pla d’Urgell, Lleida)     
Formatges Tros de Sort Serrat del triador i Kuadrat roi (Sort, el Pallars Sobirà, Lleida)
Formatgeria de Tòrrec Blanch de Tòrrec  (Vilanova de Meià, la Noguera, Lleida)
Formatgeria Serrat Gros Lo pebrat d'Ossera (Ossera, l’Alt Urgell, Lleida)
Cooperativa Cadí Urgèlia (La Seu d’Urgell, l’Alt Urgell, Lleida)

Embotits Llania Pa de fetge i catalana (La Pobla de Segur, el Pallars Jussà, Lleida)
**Carnisseria Porté-Estop Xoriç vermell de la Vall de Barravés(Vilaller, l’Alta Ribagorça, Lleida)**
Carnicas Pijuan Fiambre (Artesa de Segre, la Noguera, Lleida)           
Embotits Obach Llonganissa de muntanya (Organyà, l’Alt Urgell, Lleida)







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada