dimecres, 15 de juny del 2011

Embotits de Vilaller Porté-Estop, Alta Ribagorça, per fomentar el consum de proximitat a la Ribagorça Romànica: xoriç, secallona, patés...

Secallones Porté-Estop a Vilaller.




Enguany a la Carnisseria Porté-Estop hem fet una aposta en la creació de nous productes agroalimentaris.
Estem elaborant els productes típics tradicionals de tota la vida: xoriç, secallona, botifarra d'ou, botifarra negra, botifarra de la llengua, confitat de costella de porc, xoricets vermells, coquetes negres, coquetes blanques, paté de fetge de porc, cap de jabalí, tal com ho feien els nostres padrins.
I hem creat dos productes nous: la llonganissa fresca de rovellons i el paté de fetge de porc amb rovellons.
Ara també venem carn de "Poltre" del país, volem que la gent es vagi habituant a menjar aquesta carn tan bona que tenim en aquestes comarques.
Esperem que els vingueu a tastar i que us agradin!



A la Ribagorça Romànica i a l'Alta Ribagorça, tenim moltes coses per veure: el Romànic de la Vall de Boí, el Parc Nacional d'Aiguestortes, el Balneari de Caldes de Boí, l'estació d'Esquí de Boí-Taull, el Parc Natural Posets Maladeta, el Besiberri..
I molts més llocs encantadors... però també tenim una gastronomia fabulosa! La cal potenciar!! amb una carn de corder i vedella excepcional, i uns productes agroalimentaris molt saborosos, embotits, formatges, poma de Llesp...i la patata "Trumfa de Vilaller".
Entre tots hem d'intentar que aquesta comarca és coneguí arreu per ser un lloc amb encant!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada